«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο Νίκος Χαρδαλιάς που εδώ και 1,5 χρόνο κουνούσε το δάχτυλο τους πολίτες που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και έβγαινε σε πανελλαδική σύνδεση για να ανακοινώσει πρόστιμα και απειλές,  «ξέχασε» τη μάσκα του. 

Ο Ν.Χαρδαλιάς «απελευθερωμένος» πλέον από το βάρος της διαχείρισης της πανδημίας ξέχασε; πως είναι ακόμη στην κυβέρνηση,  και εμφανίστηκε «ανέμελος» στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο νέος λοιπόν υφυπουργός Άμυνας, ελέω Χρυσοχοιδη,  παρακολούθησε την νίκη της Ένωσης, όμως στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να έχει πετάξει τη μάσκα του και να μιλάει με τον τραγουδιστή Πάνο Κιάμο. 

Επίσης και οι δύο είναι εμβολιασμένοι, παρόλα αυτά ο νόμος ισχύει για εμβολιασμένους και μη. Ο νόμος αναφέρει ξεκάθαρα πως όπου υπάρχει συνωστισμός,  η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Εάν σε αυτή τη φωτογραφία ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον Ν.Χαρδαλιά θα βλέπαμε τους «ειδικούς» να ζητούν το κλείσιμο των γηπέδων κτλ. Τώρα… ήταν απλά Κυριακή.

Με πληροφορίες από:pronews.gr