Καναδάς: H στιγμή που δύο άνδρες εκτελούν εν ψυχρώ ομογενή σε καφετέρια – Ήταν γνωστός ως «Μπόμπι ο Έλληνας»

Δείτε βίντεο – Σκληρές εικόνες

Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από την στιγμή που δύο άνδρες εκτελούν εν ψυχρώ έναν 40χρονο ομογενή σε καφετέρια στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του οργανωμένου εγκλήματος αποδίδει η αστυνομία του Κεμπέκ τη δολοφονία του Χαράλαμπου Θεολόγου, γνωστού ως «Μπόμπι ο Έλληνας».

Δύο άνδρες οπλισμένοι φαίνεται να μπαίνουν στο καφέ και να πυροβολούν τον 40χρονο, ενώ οι θαμώνες ξαπλώνουν στο πάτωμα σε μία προσπάθεια να σωθούν.

 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Χ.Θεολόγου, 40 ετών, ήταν γνωστός για την εμπλοκή του σε διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης, εκβιασμούς και ύποπτες διασυνδέσεις με πολλαπλά περιστατικά εμπρησμών σε επιχειρήσεις του Λαβάλ.

Ενεργούσε ως μεσίτης για εγκληματικές οργανώσεις, παραγγέλνοντας εμπρησμούς, πυροβολισμούς και δολοφονίες.

 

Η αστυνομία του Κεμπέκ βρίσκεται σε επιφυλακή για πιθανά αντίποινα.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like