“Η Κυβέρνησή μου θα είναι κυβέρνηση των Αρίστων” είχε πει!

Στη ζαχαροπλαστική θα εννοούσε….

 

Με θερμές ευχαριστίες στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και καρδιολόγο, Χριστόδουλο Στεφανάδη, η Ανεζινιώ Σταμούλη που είναι ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «Λουκουμαδόσπιτο» στη Σάμο, έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι ανέλαβε νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Ικαρίας.

Η ζαχαροπλάστης, η οποία έχει σπουδάσει Ελληνικό Πολιτισμό στο ΕΑΠ και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και στην Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου κύριο Christodoulos Stefanadis για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου» αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της.

Ανεζινιώ Σταμούλη

on Friday

Με τις ευχές και την αγάπη όλων των φίλων και συνεργατών, τις ευχές των γονιών μου και τη στήριξη της οικογένειάς μου ορκίστηκα σήμερα αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Ικαρίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου κύριο Christodoulos Stefanadis για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους συμπολίτες μου αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου.

newsbreak.gr