Μοιράσου το άρθρο

Μετά τις αποκαλύψεις για τον σταθμάρχη Λάρισας και τον αδιαφανή τρόπο με τον οποίο  βρέθηκε στη θέση του, ακόμα μία αποκάλυψη έρχεται να ρίξει φως στη (διαχρονική) «σαπίλα» που υπάρχει στη λειτουργία του κράτους.

Ο Χρήστος Γιαννούλης, αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας χθες στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, κατά την οποία υπήρξε ενημέρωση από τον Γιώργο Γεραπετρίτη για την τραγωδία των Τεμπών, προχώρησε σε μια σοβαρότατη καταγγελία.

Όπως είπε, συγγενικό πρόσωπο μέλους του ΔΣ του ΟΣΕ προσελήφθη ως σταθμάρχης στη Θεσσαλονίκη με εξάμηνη σύμβαση και με  αυτή την καταγγελία θέλησε να εξηγήσει το τι σημαίνει «πελατειακό κράτος» και «ρουσφέτι».

Είπε από το βήμα της Βουλής ο κ.Γιαννούλης:

«Για να κλείσουμε την ιστορία, τι σημαίνει πελατειακό κράτος, τι σημαίνει ρουσφέτι και πώς βρέθηκε ο κυρ Βασίλης στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Γνωρίζετε κύριε Υπουργέ (σ.σ. προς τον κ. Γεραπερτρίτη) τον κύριο Γεράσιμο Κατσιγιάννη; Είναι μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ. Έχω μπροστά μου μία σύμβαση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών, όπου ο ΟΣΕ την 1η Αυγούστου 2022, προσλαμβάνει ως σταθμάρχη την κ. Κατσιγιάννη Αγγελική του Γεράσιμου. Με μία σύμβαση έξι μηνών για τα καθήκοντα σταθμάρχη στη Θεσσαλονίκη. Η σύμβασή της λήγει 31/3/2023. Είναι μια ακόμα περίπτωση πρόσληψης σταθμάρχη από την πίσω πόρτα, εκτός ΑΣΕΠ και φοβάμαι να μην είναι όλοι περιπτώσεις όπως του σταθμάρχη στη Λάρισα. Αυτά τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις».

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις