Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες, ο 46χρονος παθολόγος του Νοσοκομείου Βόλου.

Πρόκειται για τον γενικό ιατρό Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, τον θάνατο του οποίου γνωστοποίησε ο Διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του «Αχιλλοπούλειου», Μιχάλης Μεϊκόπουλος.

Ο άτυχος γιατρός, είχε καταρρεύσει στις 14 Ιανουαρίου, φεύγοντας από το Νοσοκομείο, στο δρόμο για το σπίτι του. Η διάγνωση ήταν πως είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Νοσηλευόταν στην κλινική ΙΑΣΩ, καθώς δεν είχε βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, όπου να υπάρχει η αντίστοιχη ειδικότητα.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μεϊκόπουλος αναφέρει:

«Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 46 ετών, ο γιατρός Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας.Ανήσυχο πνεύμα ,αφού άσκησε το επάγγελμα του ελεύθερο επαγγελματία ιδιώτη γιατρού, θέλοντας να διευρύνει τις ιατρικές του γνώσεις άρχισε την ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο Νοσοκομείο .

Εργατικός και πολύ αξιοπρεπής έδοσε όλες του τις δυνάμεις ιδίως τη περίοδο της πανδημίας για το καλό των ασθενών.Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους ασθενείς ήταν χαρακτηριστικό του.Ηταν πολύ συνεργάσιμος με τους συναδέρφους του.Στη ζωή προσπάθησε να είναι κοντά στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που αγαπούσε.

Πάντα έβαζε το ιατρικό του καθήκον πάνω από κάθε άλλη ενέργεια .Η απώλεια του για το νοσοκομείο είναι μεγάλη.Φίλος μου αγαπημένος και της οικογένειας μας θα είναι πάντα στη σκέψη όλων.Η μητέρα συνταξιούχος νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου μας ,ο αδερφός γιατρός και η σύντροφος του απαρηγόρητοι.Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλο ταξίδι γιατρέ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑ».

akroama.gr