Επειδή δημοσιοποιούνται διαρκώς δημοσκοπήσεις, φαίνεται πια αφελές να δηλώνουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στόχος του κόμματός τους είναι η εκλογική νίκη.
Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για την αναγκαία διόρθωση.
Το σήμα έδωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κ. Τσουκαλάς, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Παραπολιτικά» (στους Σ. Ξενάκη – Β. Σκουρή) λέγοντας ότι «αν ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ από ένα ποσοστό όπως είχε στις ευρωεκλογές 12% κάνει ένα τεράστιο άλμα, ακόμα και αν δεν είναι πρώτο, δεν θεωρώ ότι είναι αποτυχία, είναι όμως αποτυχία για την κοινωνία».
Μετάφραση: Ο πήχης για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια η πρώτη θέση στις εκλογές αλλά ένα ποσοστό σημαντικά υψηλότερο από το ποσοστό των ευρωεκλογών.
Κι επειδή ο Κ. Τσουκαλάς είχε κέφια σχολίασε και τη ρετσινιά «ουρά της Κωνσταντοπούλου» που φόρτωσε ο Κ. Μητσοτάκης στον Ν. Ανδρουλάκη, υποστήριξε ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: «Όταν κάποιος υπογράφει το δικό σου κείμενο και παίρνει μέρος στη δική σου πρωτοβουλία μάλλον γίνεται εκείνος ουρά σου και όχι εσύ ουρά του. Δεν μπορεί να γίνεσαι ουρά όταν ο άλλος σε ακολουθεί ενώ εσύ έχεις το δικό σου δρόμο».
Α.Σ.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































