⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Και άλλα πρόσωπα πέραν του Μ. Λαζαρίδη  με θολούς πανεπιστημιακούς τίτλους περιλαμβάνονται στους… άριστους της πρωθυπουργικής και κατ΄ επέκταση κυβερνητικής ομάδας.

Δύο εξ’ αυτών για αρχή. Πρώτος ο βουλευτής  Επικρατείας  Γιώργος Σταμάτης ο οποίος προτάσσει τον μεταπτυχιακό του τίτλο από την Ιατρική Σχολή του  Πανεπιστημίου Αθηνών στη διαχείριση υγειονομικών κρίσεων. Το πρώτο και βασικό πτυχίο του Σταμάτη είναι από το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας.  

Δεύτερη η επικεφαλής του  ψηφοδελτίου  Επικρατείας της  ΝΔ και αν. υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Στο  βιογραφικό της αναφέρεται Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας και διδακτορικό δίπλωμα (PhD) στο γνωστικό αντικείμενο της Ψυχολογίας της Υγείας, από την Ιατρική  Αθηνών. Πουθενά δεν γράφει από ποια σχολή  Ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου έχει αποκτήσει το βασικό της πτυχίο Ψυχολογίας παρά μόνο ότι στο παρελθόν «εξελέγη και υπηρετούσε ως Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου».

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις