Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία
Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διανομέα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς φέρεται να πετούσε πέτρες σε ανυποψίαστες γυναίκες, τραυματίζοντας τουλάχιστον δύο στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς.
Σύμφωνα με τις Αρχές, ο άνδρας εργαζόταν ως ντελιβεράς σε τοπικό κατάστημα και χρησιμοποιούσε τη μοτοσυκλέτα της επιχείρησης για να προσεγγίζει τα θύματά του χωρίς να κινεί υποψίες. Με το κουτί διανομής τοποθετημένο στο πίσω μέρος και φορώντας λευκό κράνος ώστε να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του, κατάφερνε να δρα ανενόχλητος.
Η έρευνα τον συνδέει με τουλάχιστον πέντε επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες δεν περιορίστηκαν μόνο στην Κηφισιά, αλλά επεκτάθηκαν και σε άλλες περιοχές, όπως η λεωφόρος Καΐρη στον Διόνυσο και η πλατεία Πολιτείας.
Σε δύο περιπτώσεις, τα θύματα τραυματίστηκαν σοβαρά: μία γυναίκα δέχθηκε χτύπημα στον θώρακα, ενώ άλλη υπέστη βαριά τραύματα στο πρόσωπο, χάνοντας πέντε δόντια και χρειάστηκε ράμματα στην άνω και κάτω γνάθο.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα που δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία, στο πλαίσιο της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης.
pronews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































