Μοιράσου το άρθρο
Βρήκε τρόπο να ξεπεράσει τον σκόπελο του κορονοϊού και να αποφύγει εικόνες… Ικαρίας

Σε μία έξυπνη κίνηση προκειμένου να «ξεπεράσουν» στο Κίνημα Αλλαγής τον… σκόπελο του κορονοϊού, αλλά και εικόνες τύπου… Ικαρίας, προχωρά η Φώφη Γεννηματά.

Ο λόγος για τις «ψηφιακές περιοδείες», όπως τις έχουν ονομάσει στην Χαριλάου Τρικούπη, δηλαδή εκδηλώσεις σε τοπικό ή περιφερειακό επίπεδο που θα γίνονται ψηφιακά και θα δίνουν την ευκαιρία στα στελέχη του κόμματος να επικοινωνούν τις θέσεις τους, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού.

Πρώτος σταθμός τα Γιάννενα

Μάλιστα, προγραμματίζουν μια σειρά από τέτοιες εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, που ξεκινούν στις 22 Φεβρουαρίου με πρώτο σταθμό την Ηπειρο και συγκεκριμένα στα Γιάννενα, όπου θα δώσει το παρόν η κ. Γεννηματά. Βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, ένα θέμα για το οποίο στο κόμμα της Κεντροαριστεράς έχουν κάνει επεξεργασία σε βάθος και μάλιστα η κ. Γεννηματά έχει ζητήσει να υπάρξει και σχετική ενημέρωση στη Βουλή.

Θα συνεχιστούν μέχρι τον Μάιο

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των επιτελών του Κινήματος Αλλαγής, οι διαδικτυακές αυτές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέσα στον Μάρτιο και σε άλλες Περιφέρειες, έτσι ώστε μέχρι τον Μάιο να έχει καλυφθεί το σύνολο της επικράτειας, από την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και την Πελοπόννησο μέχρι τη Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο. Όσο για την ατζέντα των «ψηφιακών περιοδειών» θα περιλαμβάνει θέματα που σχετίζονται με την επόμενη ημέρα της πανδημίας, την οικονομία, αλλά και θέματα που απασχολούν την κάθε περιοχή.

lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις