Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη που σημειώθηκε σε δρόμους του Χαλανδρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 07:00, στη συμβολή της οδού 25ης Μαρτίου με την Πλατεία Ελευθερωτών, αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο σε όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός, όμως, δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του οχήματος κινήθηκε αντικανονικά στην οδό Καλογρέζης με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά με όχημα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κάδους απορριμμάτων και πινακίδα σήμανσης και ακινητοποιήθηκε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολούθως, οι τρεις επιβαίνοντες βγήκαν από το αμάξι και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας αλλά οι αστυνομικοί τούς καταδίωξαν και συνέλαβαν τους δύο από αυτούς, ενώ αναζητείται ο οδηγός του οχήματος.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις