Το επιβατηγό πλοίο «Theologos P.»το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής Μύκονος – Ίος – Άνδρος – Ραφήνα, «κόλλησε» στην έξοδο του Γαυρίου που είναι το λιμάνι της Άνδρου.
Όπως μας ανέφερε επιβάτης που βρίσκεται επάνω στο πλοίο, αυτό έχει «κολλήσει» για πάνω από μία ώρα στο λιμάνι της Άνδρου.
Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με το Λιμενικό Άνδρου, όπου μας πληροφόρησε πως η άγκυρα του «Θεολόγος Π.» μπλέχτηκε σε δίκτυα ψαράδων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανελκυσθεί.
Το πλοίο ξεκίνησε να αναχωρήσει από το Γαύριο, το λιμάνι της Άνδρου το πρωί.

To «Theologos P.» τη στιγμή που αναχωρούσε από το Γαύριο
Με την έξοδό του από το λιμάνι κι ενώ η άγκυρά του δεν είχε σηκωθεί εντελώς, αυτή μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων με αποτέλεσμα το πλοίο να ακινητοποιηθεί έξω από το λιμάνι.
Το πλήρωμα του πλοίου προσπαθεί να ξεκολλήσει την άγκυρα από τον βυθό με δικά του μέσα.
Στο «Theologos P.» επιβαίνουν 312 επιβάτες, 44 μέλη του πληρώματος 29 φορτηγά, 75 Ι.Χ. και 6 δίκυκλα.
zougla.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις