Με νεώτερη δήλωσή της στο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη στο Thenewspaper.gr,  η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη,  έκανε μια αριστοτεχνική κολοτούμπα,  διαψεύδοντας όσα η ίδια είπε το πρωί περί ακαταλληλότητας χρήσης του νερού στην πόλη του Βόλου και πριν τις πλημμύρες, σε απάντηση της κ Κωνσταντοπούλου.

 

Διαβάστε ακόμη:Βόλος: Οι Βολιώτες και πριν τις πλημμύρες δεν έπιναν πόσιμο νερό, λέει η Αγαπηδάκη-(VIDEO)

 

Η υπουργός μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη διασκεύασε πλήρως τη δήλωσή της στη Βουλή των Ελλήνων, απαντώντας σε ερώτημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου περί της υδροδότησης της πόλης.

Η κ. Αγαπηδάκη είπε στην κ. Κωνσταντοπούλου πως “το νερό στον Βόλο δεν ήταν πόσιμο και πριν τις πλημμύρες”.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μαρέδη ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε πως το νερό δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ποιότητας, αλλά ότι οι Βολιώτες επέλεγαν να πιούνε εμφιαλωμένο νερό. Επίσης τόνισε ότι το νερό στον Βόλο ήταν πόσιμο πριν τις πλημμύρες, δίνοντας τέλος στην καταστροφολογία και τα σενάρια που αναπαρήγαγαν παρακμιακά μέσα ενημέρωσης της περιοχής, που προκάλεσαν ανησυχία και έσπειραν τον πανικό στους πολίτες.

Παράλληλα τόνισε ότι ίσως και αύριο το νερό να είναι ξανά πόσιμο στον Βόλο, παρότι επιφυλάχθηκε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των αναλύσεων.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Αγαπηδάκη

Σούλα Τζήκα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις