⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΔύο γυναίκες και ένας άνδρας εισέβαλαν στο γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αφού έσπασαν την εξώπορτα με βαριοπούλα
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα που με βαριοπούλα έσπασαν την εξώπορτα και στη συνέχεια εισήλθαν εντός του βουλευτικού γραφείου.
Οι κουκουλοφόροι έσπασαν έπιπλα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τζάμια, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος του γραφείου του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Νωρίτερα ξέσπασαν επεισόδια κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη για τα δύο χρόνια από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και έγιναν 36 προσαγωγές.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































