Δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατ’ εξακολούθηση ζωοκλοπές και ζωοκτονίες – Αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μία σπείρα με συγκροτημένη δομή, διακριτούς ρόλους για κάθε μέλος, και στόχο το παράνομο οικονομικό όφελος. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατ’ εξακολούθηση ζωοκλοπές και ζωοκτονίες, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη τρεις Έλληνες, ηλικίας 52, 27 και 24 ετών, που αναζητούνται.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και στα μαντριά, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας. Κατασχέθηκε μέρος κλεμμένων ζώων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τρεις περιπτώσεις ζωοκλοπής. Οι έλεγχοι έγιναν με τη συμμετοχή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου, του ΤΕΚΑΜ Κρήτης και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της οργάνωσης.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































