Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κύκλωμα επίορκων αστυνομικών: ΄Εδιναν νέες Ελληνικές ταυτότητες, σε καταζητούμενους από την Ιντερπόλ!...

Κύκλωμα επίορκων αστυνομικών: ΄Εδιναν νέες Ελληνικές ταυτότητες, σε καταζητούμενους από την Ιντερπόλ!  

71

Τα ελληνικά διαβατήρια που χορηγούσε το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών διοχετεύονταν σε μέλη της διεθνούς μαφίας των ναρκωτικών.

 

Ελληνικές ταυτότητες και διαβατήρια σε κακοποιούς της διεθνούς μαφίας των ναρκωτικών είχε χορηγήσει το δαιδαλώδες κύκλωμα ομογενών, επίορκων αστυνομικών, δημοτικών υπαλλήλων και άλλων πολιτών που -με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις- είχε καρπωθεί κέρδη άνω των 5 εκατ. ευρώ μέσα σε 8 χρόνια.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που σημείωσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. όσον αφορά την πάταξη της διαφθοράς, διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο κύκλωμα παρείχε, έναντι αδράς αμοιβής, ελληνικές ταυτότητες σε ανθρώπους που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να καταζητούνται από την Iντερπόλ. Οι άνθρωποι αυτοί δεν εμπλέκονται σε απλές υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά ελέγχονται για τις διασυνδέσεις τους ακόμα και με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

 

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της RealNews

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της RealNews

Real.gr