⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΗ διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μαλδίβες και Παρίσι και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τους συνεργούς τους.
Εντονο «άρωμα» γυναίκας έχει η υπόθεση με τα διαβατήρια και τις ταυτότητες που πωλούσε η εγκληματική οργάνωση σε ποινικούς και αλλοδαπούς, καθώς δύο γυναίκες αστυνομικοί φαίνεται να είχαν βασικό ρόλο.
Η πρώτη είναι η σύζυγος του διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου, στο γραφείο του οποίου βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο με τα 320.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 34χρονη αρχιφύλακας αναζητούσε άτομα στις βάσεις δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. και παρείχε πληροφορίες στην οργάνωση.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


















































