«Δεν ξέρουμε αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πυροβόλησε ή έστειλαν άλλον»

Όλο και πιο παράξενη γίνεται η ιστορία με τον τραυματισμό του 16χρονου στο Λαγονήσι από άγνωστο πιστολέρο που τον πυροβόλησε στο πόδι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει συγγενής του ανήλικου θύματος, το περασμένο Σάββατο -την ημέρα που σημειώθηκε το σοκαριστικό περιστατικό- ένας άγνωστος άνδρας ρωσικής καταγωγής πήγε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί το παιδί και τον αναζητούσε!

«Το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό, έγινε ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Ένας Ρώσος πήγε στην πύλη του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το παιδί και ρωτούσε να μάθει σε ποιο δωμάτιο μπορεί να το βρει» αποκάλυψε αρχικά ο συγγενής μιλώντας στο Mega.

Ερωτηματικά προκαλεί επίσης το γεγονός πως προκειμένου να τον αφήσουν εισέλθει στο νοσοκομείο καινα μεταβεί στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν, είπε πως είναι συγγενής του ανήλικου.

«Ο άνδρας στην είσοδο από την ασφάλεια του νοσοκομείου τον ρώτησε ποιος είναι και εκείνος απάντησε πως είναι συγγενής. Μόλις πήγε ο φύλακας να ενημερώσει τηλεφωνικά την οικογένεια ότι έχει έρθει αυτός ο άνδρας και ζητά να δει το παιδί, εκείνος εξαφανίστηκε. Δεν ξέρουμε αν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πυροβόλησε ή έστειλαν άλλον» κατέληξε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις