Λάρισα – Παναθηναϊκός: Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή για τον επεισοδιακό τέταρτο ημιτελικό

23

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τα «παρατράγουδα» του τέταρτου ματς της σειράς

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την τιμωρία με πρόστιμο της Λάρισας για τα όσα έγιναν στο τέταρτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ αντίθετα αθώωσε τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, στη θεσσαλική ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για την υψηλή θερμοκρασία στο κλειστό εξαιτίας του χαλασμένου κλιματισμού και άλλα 1.000 ευρώ για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας. Ωστόσο προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός καθώς πολλοί «πράσινοι» έκαναν…χαμό σην φισούνα αλλά και στο παρκέ.

 

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την Λάρισα:

«1.Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):

α) για παράπτωμα που αφορά την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας του γηπέδου χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ) και

β) για τα παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.

2. Απαλλάσσεται ο Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ, μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, του αποδιδόμενου σ’ αυτόν παραπτώματος του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Κανονισμού για τον ως άνω αγώνα».

Αντίθετα, ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε την απαλλαγή των ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Γιώργου Βόβορα, για τα όσα συνέβησαν στη λήξη του τέταρτου ημιτελικού με τη Λάρισα.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για τον Παναθηναϊκό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) και ο Γ. ΒΟΒΟΡΑΣ, προπονητής της ΚΑΕ, από το αποδιδόμενο σε αυτούς παράπτωμα του άρθρου 18 παρ. 2 Α του του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-6-2022».

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like