Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης ανέβασε τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καλώντας τον ευθέως να μην προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και κατά του στενού συνεργάτη του, Χρύσανθου Λαζαρίδη. «Εγώ αν ήμουν Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το 1993 θα είχα ρίξει μια κυβέρνηση της ΝΔ, θα καθόμουν σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ACTION 24.

Σε ερώτηση σχετικά με τη διαγραφή του κ. Σαμαρά, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι δεν έγινε χωρίς λόγο. «Διεγράφη για κάποιες ακραίες τοποθετήσεις του απέναντι στον πρωθυπουργό και απέναντι στον υπουργό Εξωτερικών, και απέναντι σε μια κυβέρνηση που έχει μεγαλώσει την Ελλάδα» υπογράμμισε, αφήνοντας σαφές μήνυμα προς την πλευρά Σαμαρά.

 

«Αν εκφράζει τον κ. Σαμαρά ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, τότε να τον χαίρεται»

Για το άρθρο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στα «Νέα Σαββατοκύριακο», σχολίασε πως δεν στρέφεται μόνο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά συνολικά κατά της ΝΔ. «Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, που δεν έχει προσφέρει τίποτα στο κόμμα και στην πατρίδα, πέρα από θεωρίες και άρθρα, καλό θα ήταν να μην το ξανακάνει. Είναι ντροπή τέτοιες τοποθετήσεις να στρέφονται εναντίον μιας παράταξης που έβαλε τη χώρα στην ΕΕ και βάζει πάντα πάνω από όλα την πατρίδα» τόνισε, προσθέτοντας ότι πιθανώς ο ίδιος «ονειρεύεται άλλα πράγματα».

Τέλος, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίσει αν τον εκφράζει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. «Αν τον εκφράζει και είναι συνεργάτης του, τότε να τον χαίρεται» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αμφισβήτησε την αναγκαιότητα ίδρυσης νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό. «Τι έχει να προσφέρει και ποιο κενό σκοπεύει να καλύψει;» διερωτήθηκε.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις