Στη Λακωνία η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος – Χαμηλή βλάστηση καίγεται στη θέση Σταυρός στα Τζουμέρκα

Τρεις φωτιές εκδηλώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών το μεσημέρι της Δευτέρας σε Λακωνία, Πιερία και Τζουμέρκα με το μέτωπο στη Λακωνία να είναι αυτό που προβληματίζει περισσότερο καθώς καίγεται αγροτοδασική έκταση.

Χρονικά πρώτη εκδηλώθηκε η φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πιερία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση σε περιοχή της Αρχαίας Πύδνας, ωστόσο οριοθετήθηκε άμεσα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησε και ένα ελικόπτερο.

#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην Αρχαία Πύδνα Πιερίας. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2024

Σχεδόν την ίδια ώρα εκδηλώθηκε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση και στη θέση Σταυρός, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου.

Εκεί επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ 3 οχήματα, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Σταυρός, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ 3 οχήματα, 1 A/Φ και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2024

Τρίτη χρονικά ήταν η φωτιά που εκδηλώθηκε στη Λακωνία όπου καίγεται δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος. Για την κατάσβεή της επιχειρούν 20 πυροσβέστες με ένα πεζοπόρο τμήμα και έξι οχήματα ενώ πετάνε δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα για να κάνουν ρίψεις νερού.

Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος, #Λακωνία.
Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2024

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις