Για τεράστιο φιάσκο μιλά ο Διονήσης Βέρρας, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, ο οποίος δήλωσε στο τέλος της διαδικασίας, μεταξύ άλλων: «Ό,τι συνέβη στις άλλες υποθέσεις, θα συμβεί και σε αυτήν εδώ. Συνηθίζω να λέω σε αυτές τις περιπτώσεις ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός. Θα το δείτε στην πορεία. Όταν θέλετε να δείτε τη σημαντικότητα μιας υπόθεσης δε θα τη δείτε με την καταγραφή των τηλεφωνικών κλήσεων, αλλά στα πραγματικά ευρήματα της υπόθεσης. Σε αυτή την υπόθεση μιλάμε για ευρήματα κοκαΐνης 10 και 20 γραμμαρίων, ασήμαντες ποσότητες.
Εδώ όλο αυτό είναι ένα τεράστιο επικοινωνιακό κρεσέντο που τελειώνει σήμερα με πολλούς ανθρώπους κατά την άποψή μου, άδικα, με προσωρινή κράτηση».
Επίσης, συμπλήρωσε ότι έχουν βρεθεί άνθρωποι να θεωρούνται μέλη εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι δεν έχουν καν σχέση μεταξύ τους και δεν γνωρίζονταν καν, υποστηρίζοντας ότι: «Έχει χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση ένα σύνολο μικροϋποθέσεων άσχετων μεταξύ τους»
flashnews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































