Σε αναβρασμό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις απανωτές «χυλόπιτες» που έχει δεχτεί από κεντρικούς υπουργούς στο αίτημα για υπεράσπιση της κυβέρνησης αυτές τις δύσκολες ώρες.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν και τον κόσμο να βρίσκεται στα «κάγκελα», κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης προτιμούν την… άνεση του καναπέ, απορρίπτοντας τις τηλεοπτικές πολιτικές αντιπαραθέσεις. Έτσι, το βάρος πέφτει ακόμα μια φορά στα… παιδιά του ΛΑΟΣ, τα οποία όμως μετράνε κι αυτά πληγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τεράστια γκάφα που έκανε, ο Άδωνις Γεωργιάδης περνάει στη δεύτερη γραμμή κρούσης, καθώς θεωρήθηκε από το Μαξίμου πως μπορεί να καεί αλλά και να τους κάψει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Μάκης Βορίδης κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις, ενώ ο Θάνος Πλεύρης εγκατέλειψε την Αριστοτέλους 17 και πλέον κινείται σε έναν πιο ελεύθερο πολιτικό ρόλο.

Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εκεί για το Μαξίμου, καθώς είναι κοινό μυστικό πως σειρά βουλευτών από τη Ν.Δ. ακυρώνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, δηλώνοντας off camera πως δεν μπορούν να υποστηρίξουν την γραμμή.

Έτσι, δίπλα στα δύο τέκνα του ΛΑΟΣ βρίσκεται μόνο η επικοινωνιακή task force του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία αποτελείται από τους Κώστα ΚαραγκούνηΔημήτρη ΜαρκόπουλοΔημήτρη Καιρίδη και Σοφία Βούλτεψη.

Θα βγάλουν τον μαραθώνιο, ή θα καούν; Οψόμεθα…

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις