Η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά κατήγγειλε εχθές πως το Τ.Α. Καμινίων – Ν. Φαλήρου,  διαθέτει ΜΟΝΟ 10 άτομα, για την «ασφάλεια» των κατοίκων των γ’, δ’ και ε’ Δημοτικών Διαμερισμάτων Πειραιά, αντί για 38!!!

ΚΑΜΙΝΙΑ: Απίστευτο περιστατικό – Κλέφτες πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν… κλοπή! | Εφημερίδα Κοινωνική | Νέα Πειραιάς

 

Σήμερα άλλη καταγγελία από το Τ.Α Ομονοίας,  αναφέρει πως το τμήμα τα βράδια είναι κλειστό! αφού οι αστυνομικοί δεν επαρκούν.

 

Και μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό της εγκατάλειψης των αστυνομικών τμημάτων,  ο αρμόδιος υπουργός εκδίδει δελτία τύπου και επαίρεται πως «ενίσχυσε» το Α.Τ Μοσχάτου με 12 αστυνομικούς και ένα εποχούμενο περιπολικό.

Τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με πυροβολισμούς εν μέση οδό συνεχίζονται, οι ληστείες με μαχαιρώματα το ίδιο, οι επιθέσεις μέσα στα σπίτια ηλικιωμένων το ίδιο, οι σπείρες ανηλίκων έχουν θεριέψει και πολλαπλασιάζονται με ρυθμό πολυβόλου και η πολιτεία διά του κ Τάκη Θεοδωρικάκου είναι απούσα!

 

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» που λέει και ο λαός μας, και ειδικά στην ασφάλεια όταν λες ψέματα, κινδυνεύεις να εκτεθείς στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Και όχι! σίγουρα δεν βρέχει…

 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις