«Πάρτι» έχει προκαλέσει στο Twitter το τίτιβισμα του Αντώνη Διαματάρη που ποζάρει μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιδεικνύοντας το πτυχίο του και κάνοντας λόγο για «διόρθωση της αδικίας» που έγινε εις βάρος του. Ο πρώην, μετά την παραίτησή του λόγω του σκανδάλου που δημιουργήθηκε, υφυπουργός Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι όντως το 2019 δεν είχε πτυχίο όπως έλεγε και πως το απέκτησε δύο χρόνια μετά, το 2021.

Λέτε να πάρει σειρά και ο Παναγιώτης Κοντολέων, για χάρη του οποίου άλλαξαν – κατακαλόκαιρο σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για τα διπλώματα – οι προϋποθέσεις (ενώ ήταν προαπαιτούμενος ο πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών) για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ και να δείξει κι αυτός το δικό του πτυχίο;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να βάλει στη θέση του και την κακόβουλη «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία αποκάλυψε το 2019 ότι το πτυχίο το οποίο κατέχει, σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν είναι από τμήμα πανεπιστήμιο που είναι αναγνωρισμένο από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλου Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ.

Συγκεκριμένα, από τον κατάλογο που φιλοξενείται στον επίσημο ιστότοπο του Οργανισμού υπήρχε μόνο μια αναφορά στο Open University of London και ειδικότερα στο τμήμα «FACULTY OF ARTS AND HUMANITIES – Department of Music (Τμήμα Μουσικής), το οποίο φέρεται να αναγνωρίστηκε από το ΔΣ του ΔΟΑΤΑΠ το 2006. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Open University της Μεγάλης Βρετανίας, από το οποίο φέρεται να αποφοίτησε ο κ. Κοντολέων δεν υπήρχε πουθενά.

Μήπως, λοιπόν, τώρα που έκανε την αρχή ο κ. Διαματάρης, να επιδείξει το πτυχίο του και ο κ. Κοντολέων;

Όχι τίποτα άλλο γιατί δημιουργήθηκαν εντυπώσεις που δεν αρμόζουν στις άριστες κυβερνήσεις ευρωπαϊκών χωρών μετά την αλλαγή των προϋποθέσεων για τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ.

Μ. Καλ.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις