«Ανήμερα και δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων πέφτουν Σαββατοκύριακο, Πρωτοχρονιά Σάββατο, δύσκολα τα πράγματα φέτος» ακούστηκε να μονολογεί χθες στο γραφείο του στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, ο οποίος δηλώνει ιδιαίτερα προβληματισμένος σε συνομιλητές του.

Ο Κ. Μητσοτάκης μετράει και ξαναμετράει τις ημέρες άδειας που απομένουν και τα μαθηματικά δεν βγαίνουν. Δέκα οι μέρες των γιορτών, εντάξει οι παραμονές δεν μετράνε αλλά και πάλι είναι άδεια και μέχρι τότε απομένει ενάμισης μήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρωθυπουργικό ζεύγος σχεδιάζει να μεταβεί για ένα διάστημα στην Τήνο καθώς υπάρχουν εργασίες να γίνουν στο σπίτι. Αργότερα μέσα στον Δεκέμβριο πρέπει να επισκεφθεί την Κρήτη και τα Χανιά ενώ τις γιορτές θα περάσει όπως κάθε χρόνο στο γραφικό Τσεπέλοβο.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύεται και αναζητεί λύσεις στο ζήτημα, σε συνεργασία με το επιτελείο του, ενώ υπογραμμίζει πως πάντα υπάρχει η δυνατότητα της τηλεργασίας που μπορεί να προσφέρει νέες διεξόδους.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει πρώτο για κάθε νέα εξέλιξη μέχρι το τέλος του έτους.

 

Τρολάρουν τον “ανέμελο πρωθυπουργό” ο οποίος επανειλημμένα έχει δώσει δικαιώματα και μάλιστα σε ημέρες που η χώρα αντιμετώπιζε καταστροφικές πυρκαγιές,  αυτός με τη σύζυγό του έκαναν βουτιές στις Κρητικές θάλασσες και φωτογραφιζόταν “τυχαία” για να διατηρήσει το image.

marathi_mitsotakis

tokoulouri.com