Με τον «αραμπά» πάει η δίκη που μέχρι να τελεσιδικήσει το πρωτόδικο δικαστήριο, να καθαρογραφεί η απόφαση, να εκδικαστεί το εφετείο, να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο… φέξε μου και γλίστρησα και το πουλάκι πέταξε.

 
Καταρχήν δεν έχουμε καμία απορία γιατί η πολύκροτη δίκη είναι εξαφανισμένη από όλα τα ΜΜΕ!
 

Όλα είναι μεθοδευμένα και τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης, προκειμένου ο θεσμός της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού να μην δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα, θα πρέπει να είναι άμεσα και ακαριαία.

 
Για να μην κάνουμε όλοι τους έκπληκτους και κουνάμε τα κεφάλια με απορία διερωτώμενοι πως και συνέβη αυτό, σημειώστε πως έγκυροι νομικοί υποστηρίζουν στο edolio5 πως η υπόθεση της Folli Follie, αφού συρθεί δικαστικά, τελικά θα παραγραφεί.
 
Το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε τον Μάιο 2018 και εκδικάζεται τώρα -σχεδόν έξι χρόνια μετά- σε πρώτο βαθμό, μετά από πολλές αναβολές και διακοπές με τους ρυθμούς αυτούς που ακολουθεί η διαδικασία θα παραγραφεί, καθώς η υπόθεση πρέπει να τελεσιδικήσει μέσα στη χρονική προθεσμία παραγραφής που θέτει ο νόμος από την τέλεση των αδικημάτων. Αν ακόμη περιμένουμε την απόφαση σε πρώτο βαθμό, φανταστείτε πως χρειάζεται να εκδοθεί η απόφαση, να καθαρογραφεί, να ασκηθεί έφεση, να εκδικαστεί η έφεση, να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο κ.λπ. κ.λπ. τότε ο βαθμός της εμπιστοσύνης που έχει ο Ελληνικός Λαός απέναντι στην δικαιοσύνη θα κλονιστεί για μια ακόμα φορά.
 
Οπότε, αν δεν λάβει την απαραίτητη μέριμνα το υπουργείο και η ηγεσία της Δικαιοσύνης, δεν θα γελάμε με ένα ακόμη κατάντημα, αλλά θα κλαίμε για αυτό το κατάντημα.


Να σημειώσουμε ότι η εξέλιξη της δίκης βρίσκεται στο στάδιο κατάθεσης εγγράφων από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ενώ μετά προβλέπεται να ξεκινήσουν οι πρώτες καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις