Η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, στον τηλεοπτικό σταθμό One, ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του 2023 δεν ήταν κοστολογημένο δεν είχε, όπως μαθαίνουμε, στόχο μόνο τον Αλέξη Τσίπρα, όπως γράφτηκε και ακούστηκε.

Ο Τομεάρχης Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Νέας Αριστεράς ήθελε να βάλει κυρίως στο «στόχαστρο» και την Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία οι σχέσεις τους πλέον δεν είναι καλές.

Τότε είχε αναλάβει, υπενθυμίζουμε, τη θέση του τομεάρχη οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και είχε σοβαρό και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του οικονομικού προγράμματος της Κουμουνδούρου. Τη θέση αυτή είχε προηγουμένως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και τότε εξέφραζε δημόσια και ιδιωτικά τη γκρίνια του για την αντικατάστασή του.

Η Έφη Αχτσιόγλου ρωτήθηκε στο Mega για τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τη χαρακτήρισε «άστοχη ως προς το τάιμινγκ» και «ανακριβή στο περιεχόμενό της».

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις