Οι συλληφθέντες πλησίασαν μια 21χρονη και της αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού με την απειλή χρήσης μαχαιριού – Ένας εξ αυτών είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες ως μέλος συμμορίας και δύο εξ αυτών είχαν ταυτοποιηθεί ως μέλη της ίδιας συμμορίας
Οι πέντε συλληφθέντες, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούνται κατά περίπτωση για ληστεία κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, το βράδυ της Πέμπτης βρίσκονταν στον σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου. Εκεί πλησίασαν μία 21χρονη και με την απειλή χρήσης μαχαιριού και με χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν αλυσίδα λαιμού.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην περιοχή της Καλλιθέας τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μοσχάτου – Ταύρου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.
Μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ, το οποίο, διαπιστώθηκε ότι αποκόμισαν από την πώληση της αλυσίδας, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.
Σημειώνεται ότι ο ένας 15χρονος είχε συλληφθεί προ ημερών ως μέλος συμμορίας που διέπραττε αντίστοιχα αδικήματα. Στην ίδια δικογραφία έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμη άτομα (ο έτερος 15χρονος και ο 16χρονος).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις