Μοιράσου το άρθρο

Κυριακή βράδυ… Τελείωσε το «πανηγύρι» με τους μπράβους στη Μύκονο !

 

Από την Παρασκευή το βράδυ τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχουν αποδυθεί σε αγώνα προβολής επιτυχιών της ΕΛ.ΑΣ στη Μύκονο.

«Κατέβηκε το εκβιαστών στη Μύκονο»

«Το εκβιαστών συνέλαβε φουσκωτούς»

«Επιχείρηση «σκούπα» στα 19 μεγαλύτερα μαγαζιά του νησιού για μπράβους»

«Δεύτερη νύχτα ελέγχων – Έψαξαν μπράβους σε άλλα 15 μαγαζιά»

ήταν τέσσερις από τους πιο Light τίτλους, και συνέχιζαν…η επιχείρηση έγινε προκειμένου να μπει τάξη στη νύχτα του νησιού, και να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της προστασίας και των εκβιασμών.

 

 ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ”

Τελικά την πρώτη μέρα, Παρασκευή, η «επιχείρηση» ήταν φιάσκο αφού στη φτωχή σοδειά, συνέλαβαν… τον υπεύθυνο Ασφαλείας όχι μόνο της ΔΟΥ Μυκόνου, αλλά και όλων των ΔΟΥ των Κυκλάδων κι έναν υπάλληλό του! Καθώς και ένα Βούλγαρο με σπρέι πιπεριού.

Τη δεύτερη ημέρα, Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, και προσήχθη ΕΝΑ!

Αφού λοιπόν το διήμερο η “σοδειά” ήταν φτωχή, και κόντευε να “ναυαγήσει”, αποφάσισαν να επικοινωνήσουν ότι ο ένας προσαχθείς… ήταν μέλος της Χ.Α και συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, το 2017, και αποφυλακίστηκε,  και το 2019 δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι στο Κολωνάκι και ο έτερος προσαχθείς… είναι σκληρός κακοποιός Γεωργιανός,  που συμμετείχε σε σπείρα που λήστευε και “σιδέρωνε” τα θύματά της.

 

 

Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Οι πάνοπλοι αστυνομικοί και οι πολίτες με χειροπέδες που περιέφεραν στη Χώρα, οδηγώντας τους στο Α.Τ, δημιούργησαν κακή εικόνα στους τουρίστες που έντρομοι βιντεοσκοπούσαν τις συλλήψεις του εκβιαστών  με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., συλλήψεις που διέσυραν τους πολίτες,  που απειλούν με μηνύσεις και αγωγές.

Αποκάλυψη: 50.000 προς εργασία ευχαριστούν, αλλά δεν θα πάνε στη γαλέρα τουρισμού και εστίασης – Μύκονος Ειδήσεις | Μύκονος Ενημέρωση | Νέα Μυκόνου | Xplore Mykonos News

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Για όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στη Μύκονο,  χρόνια τώρα είναι κοινό μυστικό ποιοι ελέγχουν τη νύχτα, πόσα εκατομμύρια παίζουν, ποιες “εξειδικευμένες” εταιρείες και πως παρέχουν «κάλυψη» σε δημοσίους υπαλλήλους των Ε.Δ και των Σ.Α που εργάζονται παράνομα,  τι μεροκάματα παίζουν, πόσοι και ποιοι αστυνομικοί εργάζονται όταν έχουν άδεια ή τους έχουν θέσει σε διαθεσιμότητα (για άλλους λόγους) από τις υπηρεσίες τους στην Αθήνα, πόσοι λιμενικοί εργάζονται «πόρτα», ποιοι διακινούν ναρκωτικά, ποιοι αναλαμβάνουν ξυλοδαρμούς… κλπ…κλπ…

Εκτός αν θέλουν και πρέπει να πιστέψει ο κόσμος,  ότι μετά την “επιτυχημένη” επί 2ήμερο επιχείρηση του εκβιαστών και τη μη εύρεση και σύλληψη μπράβων που μας “επικοινώνησαν”, το νησί είναι καθαρό (χαρά στον Κικίλια)  και όλα πάνε μια χαρά!

 

Αν λοιπόν ήθελε το αρχηγείο και ο υπουργός,  να στείλει το εκβιαστών για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της προστασίας και των εκβιασμών και να κάνει δουλειά και όχι… να πάει τριήμερο για βολτίτσα και να το «επικοινωνήσουν ως επιτυχία», θα έπρεπε απλά να ρωτήσουν τον τοπικό διοικητή ασφαλείας,  που ως τοπικός αξιωματικός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Αν δεν γνωρίζει… δεν κάνει για τη θέση που του έχουν αναθέσει.

 

Γελάνε τα καλντερίμια της Μυκόνου, και το κυριότερο τα “κυκλώματα”,  αφού με όλο αυτό, (την “επιχείρηση του Σαββατοκύριακου”), οι αστυνομικοί των Αθηνών (εκβιαστών) που δεν γνώριζαν τι κυνηγούσαν, ξεφτιλίστηκαν! και ΚΑΝΕΝΑΣ μπράβος δεν βρέθηκε, λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε…

 

Καλό το παραμύθι λοιπόν,  αλλά δεν έχει δράκο κ Θεοδωρικάκο και κ Αρχηγέ. Φτάνει!!!

T. Θεοδωρικάκος στην Καλαμάτα: Νέο αστυνομικό Μέγαρο στην Αγ. Τριάδα -Σε λειτουργία 7 κάμερες ασφαλείας (video) - ertnews.gr

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις