Δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου σε «χολερική-ρεβανσιστική λογική» στηλιτεύει η Πειραιώς

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος, με αφορμή και το Συνέδριο της Νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως επισημαίνει το Γραφείο Τύπου της Πειραιώς,

  • «ο Πρόεδρος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ότι “θα τους διώξουμε και θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση” αναφερόμενος στη νόμιμα εκλεγμένη Κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας τον Ελύτη για να προμοτάρει την χολερική-ρεβανσιστική λογική του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Τσίπρα στην πρώτη σειρά να τον χειροκροτάει.
  • Στο ίδιο μοτίβο και η κ. Γεροβασίλη, η οποία αναπαράγει το αντίστοιχης λογικής σποτάκι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ενώ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βέττας απειλεί ότι “έρχονται οι πέτρες”».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει με φόρα στην άθλια, διχαστική και μισαλλόδοξη ρητορική του 2011», σχολιάζει η ΝΔ, σε συνέχεια των παραπάνω. «Δυστυχώς όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και ευτυχώς για τη χώρα, το 2021 ούτε είναι, ούτε γίνεται 2011», όπως τονίζεται.

«Φυσικά δεν περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις εν λόγω δηλώσεις που ο ίδιος ο αρχηγός του χειροκροτάει ενθουσιασμένος! Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο περισσότερο ξεμένει από επιχειρήματα, τόσο περισσότερο θα μας το υπενθυμίζει», καταλήγει η ανακοίνωση.

newsbeast.gr