«Αντίποινα» για την επιδρομή σε κλαμπ που τραγουδούσε γνωστός τράπερ ήταν η επίθεση στην καφετέρεια
Ειδικότερα, δύο νεαροί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων ενώ βρίσκονταν σε καφετέρια στην οδό Κορίνθου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Λίγες ώρες πριν, πολυμελής ομάδα ρομά εισέβαλε σε κλαμπ στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία γνωστού τράπερ, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας. Οι δράστες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφεραν ρόπαλα και σιδερολοστούς και τραυμάτισαν δύο θαμώνες ηλικίας 19 και 20 ετών.
Τα περιστατικά φαίνεται να συνδέονται, καθώς σημειώθηκαν αντίποινα στο Αίγιο, με νέο επεισόδιο βίας επί της οδού Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrapress.gr, άτομα ελληνικής και αλβανικής καταγωγής επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν ρομά, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αιγίου.
Για την υπόθεση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τέσσερα. Κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον ερευνών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε βαρύς οπλισμός.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































