Ο δήμαρχος Βόλου έδειρε πολίτη στην Αλλη Μεριά.

 

Σήμερα το πρωϊ οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους στη “θέση” τους. Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου, και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο μπέος. Μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι, γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα, και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ…σου”. Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα” φώναζε ο πολίτης. Τότε ο μπέος έδινε “εντολή” στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους, γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Η ίδια έχει μετακομίσει από το κατεστραμμένο σπίτι της…

Μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες, είναι το δεύτερο επεισόδιο που δημιουργεί ο μπέος σε βάρος πολιτών, και όλοι αναρωτιούνται εάν αντιδρά έτσι επειδή βλέπει πως δεν θα επανεκλεγεί, ή αντιδρά έτσι σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική, του τραμπουκίσματος πολιτών.

Χθες βράδυ ο δήμαρχος της πόλης την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε τη μάνικα από το χέρι του καθαριστή και τη έστρεψε κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Διαβάστε ακόμη:Ο γνωστός Μπέος, προκάλεσε επεισόδιο έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του, όπως κάνει πάντα! – (VIDEO)

Mε πληροφορίες από:Gegonota.news

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις