Γαλάζιων ενημερώσεων συνέχεια σήμερα με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να παίρνει τη σκυτάλη από τον Σταύρο Παπασταύρου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών ενημερώνει αυτή την ώρα τη γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα για το νομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση στη Βουλή για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρόμου.

Για τις 4 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού Κυρανάκη με τους βουλευτές της ΝΔ, με το ενδιαφέρον, τουλάχιστον μέχρι την ώρα έναρξης της ενημέρωσης, να είναι μικρότερο σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα με τον Σταύρο Παπασταύρου. Περίπου 30 βουλευτές ήταν στην ώρα τους στην αίθουσα της Γερουσίας όπου πραγματοποιούνται τα αποκαλούμενα «γαλάζια μασάζ».

Παρούσα ήταν και η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τον Χρήστο Σταϊκούρα να έχει θερμή χειραψία με τον διάδοχό του.

«Είναι υποχρέωσή μας να συζητήσουμε και να ακούσουμε τους βουλευτές», έλεγε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στους δημοσιογράφους για να προσθέσει ότι το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του σιδηροδρόμου αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση τις επόμενες ώρες.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα εισαχθεί στη Βουλή ο νέος ΚΟΚ.
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μπαίνοντας στην αίθουσα της Γερουσίας δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του γιορτή αλλά και για το νέο μέλος της οικογένειάς του, καθώς τις προηγούμενες ημέρες η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδάκι, τους ένα αγοράκι.
topontiki.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































