Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Απόστολου Φουρνατζόπουλου μετά το νέο σενάριο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, έπειτα από μαρτυρία γειτόνισσάς του στο Παλαιό Φάληρο.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου από ηλεκτροπληξία σε πυλώνα υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ, στο Παλαιό Φάληρο προκάλεσε σοκ στον δημοσιογραφικό χώρο και στους κατοίκους της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες, επικαλούμενες αστυνομικές πηγές, ήθελαν το δυστύχημα να έγινε κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής του μετασχηματιστή ή και άλλων υλικών από τον πυλώνα, από Ρομά.

Ωστόσο αποκαλύφτηκε η ταυτότητα του θύματος, ο οποίος είναι ο 26χρονος Απόστολος Φουρνατζόπουλος, δημοσιογράφος που στο παρελθόν είχε κάνει «αίσθηση» με τα ρεπορτάζ του σε τηλεοπτικό κανάλι, ειδικά για θέματα αστυνομικής βίας, το σενάριο αποδείχθηκε ότι δεν ευσταθεί.

Γειτόνισσα του θύματος που τον γνώριζε καλά, με μαρτυρία της στο Debater παρουσιάζει ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο άτυχος νεαρός είδε στον πυλώνα γάτα και προσπάθησε μόνος του να την κατεβάσει σε ασφαλές σημείο.

«Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, το γατάκι σώθηκε, το παιδί πρέπει να γλίστρησε και να χάθηκε. Ασχολούμαι τώρα μια εβδομάδα να μεγεθύνω τη φωτογραφία, να δω πρόσωπο. Το γατάκι είναι ζωντανό, το παιδί πρέπει να γλίστρησε γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά», ανέφερε η γειτόνισσα.

«Τον χτύπησε το ρεύμα. Πιστεύω ότι δεν το σκέφτηκε ξανά δεύτερη φορά, απλά ανέβηκε. Τα παιδιά μας μεγαλώσανε μαζί με τους διπλανούς. Οπότε ήταν σαν να ήταν παιδί μου» πρόσθεσε.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις