«Είναι προφανές πως θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να μελετηθούν τα μνημόνια που ανταλλάχθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ

Οι συμμετέχοντες στις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας θα πρέπει πρώτα να εξετάσουν αναλυτικά τα ειρηνευτικά σχέδια μνημονίων που αντάλλαξαν κατά τη δεύτερη συνάντησή τους, πριν καθοριστεί η ημερομηνία για τον επόμενο γύρο διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Είναι προφανές πως θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να μελετηθούν τα μνημόνια που ανταλλάχθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερώτηση του πρακτορείου TASS. «Μόνον αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα μπορούν οι πλευρές να συμφωνήσουν στους χρονικούς όρους της επόμενης συνάντησης» πρόσθεσε.

Ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Ιουνίου και διήρκεσε περίπου μία ώρα. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν μνημόνια που αποτυπώνουν τις βασικές θέσεις για την επίλυση της κρίσης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις