Νίκος Γεωργιάδης: Από κατηγορούμενος για παιδεραστία στην καρδιά της προεκλογικής στρατηγικής της ΝΔ;

579

Οι φήμες για το Νίκο Γεωργιάδη και τη συνεργασία του με τον Σταν Γκρίνμπεργκ προκαλούν ερωτήματα

Ο Νίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής Κέρκυρας και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φημολογείται πως είναι το πρόσωπο που, μαζί με τον αμερικανό ειδικό της επικοινωνίας Σταν Γκρίνμπεργκ, θα χαράσσει την προεκλογική στρατηγική της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές.

Ο Νίκος Γεωργιάδης βρέθηκε στο επίκεντρο μεγάλου σκανδάλου όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία, όπου βρισκόταν ως διπλωματικός υπάλληλος του ΟΗΕ και της ΕΕ.

Μάλιστα, η Ιντερπόλ είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Γεωργιάδη, ο οποίος συνελήφθη τελικά στη Γερμανία για την εμπλοκή του στο κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας​​.

Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής, κατά συρροή (αφορά τρεις περιπτώσεις) και στη μια περίπτωση, κατ’ εξακολούθηση.

Ωστόσο, στο Εφετείο, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν λόγω παραγραφής, προκαλώντας αντιδράσεις και αμφιβολίες για τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα της διαδικασίας​​.

Ισχύει αυτή η πληροφόρηση; Θα επιστρέψει στα κυβερνητικά επιτελεία ένας καταδικασμένος παιδεραστής; Τι έχει να πει η κυβέρνηση;

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like