Την επανεκλογή του Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά το έγκλημα των Τεμπών θύμισε ο Νίκος Πλακιάς σχολιάζοντας τη συγκέντρωση που θα γίνει στις Σέρρες, μία από τις 98 πόλεις της Ελλάδας όπου οι πολίτες θα ζητήσουν δικαίωση για τους 57 νεκρούς.

«Πόσο θα ήθελα να είμαι εκεί μαζί σας. Με όλους εσάς που δεν φιλάτε χέρια», σχολίασε ο κ. Πλακιάς εκφράζοντας την εκτίμηση σου σε Σερραίους που δεν προσκυνούν τον βουλευτή.

Αναφέρεται στο γεγονός ότι κάποιοι κάτοικοι των Σερρών πριν από ένα μήνα φιλούσαν τα χέρια του πρώην υπουργού Μεταφορών, ο οποίος αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για το σιδηροδρομικό έγκλημα ενώ ήταν ο ίδιος που διαβεβαίωνε τη Βουλή, λίγες μέρες πριν από την τραγωδία, ότι τα τρένα ήταν ασφαλή, φωνάζοντας «είναι ντροπή και ντρέπομαι που θέτετε θέματα ασφάλειας».

Ο Νίκος Πλακιάς που έχασε δύο κόρες και μία ανιψιά στη σύγκρουση των τρένων, είχε κατακρίνει και τότε την εικόνα των χειροκροτητών του Καραμανλή.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις