Νομική σύμβουλος ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η απόλυτη διαστρέβλωση, φώναζαν στον Γιαννακόπουλο ‘’θα σου γ** την κόρη’’»

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η νομική εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μαργαρίτα Θάνου έκανε ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του Ολυμπιακού, Νίκου Λεπενιώτη για τα όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο περιθώριο της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο δεύτερο τελικό της Basket League.

Η Νομική Σύμβουλος και Μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για την απόλυτη διαστρέβλωση των πραγμάτων και παράλληλα αποκάλυψε πως φώναζαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «θα σου γ** την κόρη».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ανάρτηση
Η ανάρτηση της νομικής εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η απόλυτη διαστρέβλωση. Του φώναζαν (και) από τα court – μεταξύ άλλων χυδαίων – θα σου γ** την κόρη, ο Ολυμπιακός κοίταζε ατάραχος και βγαίνει τώρα ο Λεπενιώτης και λέει ότι – παρουσία της Εισαγγελέα – αναφέρθηκε ο Γιαννακόπουλος στην κόρη κάποιου εκ των Αγγελόπουλων, ενώ η ίδια η Εισαγγελέας δήλωσε μπροστά μου στους Αγγελόπουλους ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο ενώπιών της».

newsit.gr

ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ / Eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις