Ο Γιάννης Βαρουφάκης πρώην υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε εκ νέου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας,  και εκλέχτηκε και βουλευτής με το κόμμα του το ΜέΡΑ 25.

Ο Γιάννης από προχθές, με διαδικτυακό του μήνυμα μας καλεί σε μποϊκοτάζ της Amazon για την Black Friday, ζητώντας μας, «να μην αγοράσετε τίποτα από το Amazon.com. Σας ζητάμε να μην επισκεφτείτε καν το Amazon.com εκείνη την ημέρα. … Κάνουμε την Amazon να πληρώσει. … Η Amazon αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της σαν αναλώσιμα ρομπότ: Αναγνωρίζοντας μόνο την ικανότητά τους να διαλέγουν και να πακετάρουν, σε συνθήκες που συντρίβουν την ψυχή τους και λυγίζουν το κορμί τους. Η Amazon ενταφιάζει τα μικρά βιβλιοπωλεία και μαγαζιά που δίνουν ζωή στις γειτονιές μας».

 

Μάλιστα…

 

Ξέχασε όμως, να μας αναφέρει ο Γιάννης,  πως Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ μέσω της Amazon. Οπότε συνεργάζεται με αυτούς που δεν υπολογίζουν τους εργαζόμενούς τους, συμβάλλοντας και ο ίδιος στην εξαθλίωση των εργαζομένων.

 

Γιάννης Ρουσόπουλος's tweet - "Ο Γιάνης Βαρουφάκης θέλει να κάνει την Amazon να πληρώσει αλλά πουλάει τα βιβλία του στην Amazon για να πληρώνεται αυτός. Ρεσιτάλ αριστερής υποκρισίας. " - Trendsmap

 

Της ίδιας αυτής Amazon, η οποία «αντιμετωπίζει τους εργαζομένους της σαν αναλώσιμα ρομπότ… Αναγνωρίζοντας μόνο την ικανότητά τους να διαλέγουν και να πακετάρουν, σε συνθήκες που συντρίβουν την ψυχή τους και λυγίζουν το κορμί τους».

 

Γιάννη κόψε το δούλεμα!  Ντροπή Γιάννη!!!

 

Σε καταλάβαμε…