Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κυκλοφόρησε και εκτός συνόρων και από ότι φαίνεται προκάλεσε αίσθηση. Τι γράφει η Daily Mail.

Την περασμένη Δευτέρα χορηγήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η δεύτερη δόση του εμβολίου. Η φωτογραφία του με το ξεκούμπωτο πουκάμισο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μάλιστα στη Βρετανία έγινε viral με ορισμένους από τους χρήστες του Twitter να λένε ότι πρέπει να επισκεφτούν την Ελλάδα!

Όπως γράφει η Daily Mail, «ο Έλληνας πρωθυπουργός προκάλεσε εν μία νυκτί αίσθηση στα social media καθώς έβγαλε το πουκάμισο για να λάβει το εμβόλιο. Ο 52χρονος Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε τη δεύτερη δόση στο νοσοκομείο Αττικόν».

«Αντί όμως», συνεχίζει το άρθρο της Daily Mail, «να σηκώσει τα μανίκια του, επέλεξε να ξεκουμπώσει το πουκάμισο και να αποκαλύψει το στήθος του».

Χαρακτηριστικός είναι και ο τίτλος του άρθρου: «Κύριε πρωθυπουργέ! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται αναπάντεχα σύμβολο του σεξ».

Daily Mail Online
@MailOnline
Greece’s Kyriakos Mitsotakis becomes an unlikely sex symbol after revealing his bare chest
Ooh err, Prime Minister! Greece’s Kyriakos Mitsotakis causes a stir
Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis, 52, received the second dose of the vaccine at at the Attikon hospital, in Athens, on Monday. But caused a stir with his topless photo.
dailymail.co.uk

ieidiseis.gr

EUROKINISSI