Μοιράσου το άρθρο

Έβλεπε το κλεμμένο αυτοκίνητο του από το e-pass, και από το υπουργείο του έλεγαν ότι δεν πρόκειται να το βρουν!

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε πριν από λίγο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, αναφορικά με την κλοπή του αυτοκινήτου του γνωστού ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη, θα έπρεπε ήδη να έχει οδηγήσει τον υπουργό προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο στην παραίτηση.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, θα μπορούσε να είναι κομμάτι από κωμωδία, με σκληρό τρολάρισμα κατά του υπουργού. Δυστυχώς όμως, είναι αλήθεια.

Άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού από το σπίτι του. Είχαν μάλιστα το θράσος να χρησιμοποιούν το e-pass για να περνούν τα διόδια, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να βλέπει σε πραγματικό χρόνο που βρίσκεται το αυτοκίνητο του.

Ενημέρωνε λοιπόν την αστυνομία, ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς την βόρεια Ελλάδα. Εντέλει, το αυτοκίνητο μαζί με τους ληστές φυσικά, πέρασε ανενόχλητο στην Βουλγαρία. Με τον ηθοποιό να αναφέρει ότι φίλοι του από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι δεν πρόκειται να βρεθεί το αυτοκίνητο!

Γίνεται χαμός! Κλέβουν συνέχεια!

Ακόμα και μία από τις μεγαλύτερες οπαδός του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Τατιάνα, έγινε κυριολεκτικά έξω φρενών.

Δείτε το απίστευτο βίντεο…

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις