Ψεύδεται η κυβερνητική βουλευτής Μαγνησίας Ζέτα Μακρή, αφού τελικά έχει πάρει επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΚΕ, που της είπε και ο Μπέος .
Θα είδατε ή θα διαβάζατε τη λεκτική διαμάχη που έγινε χθες ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και την Ζέτα Μακρή στην πόλη του Βόλου, με τον δήμαρχο της Πόλης να την κατηγορεί ότι πήρε λεφτά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τη βουλευτή Μαγνησίας να του απαντά: «σα δεν ντρέπεσαι».
Έψαξα λίγο το θέμα να δω το τι έχει συμβεί, και όντως η Ζ. Μακρή νόμιμα έχει λάβει, για το 2023, 12.500 ευρώ περίπου για αγροτικές επιδοτήσεις καλλιέργειας σκληρού σιταριού. Η οποία χθες το βράδυ έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας: «Βοσκοπούλα είμαι! Επιδότηση για βοσκοτόπια ούτε ζήτησα ούτε πήρα!». Σωστά, για βοσκοτόπια δεν πήρε, όπως σας ανέφερα παραπάνω για αγροτικές επιδοτήσεις.
Δείτε ΕΔΩ
Κρατήστε, όμως, ότι η χθεσινή επίθεση του Αχιλλέα Μπέου προς τη Ζέτα Μακρή είναι τα προεόρτια, όπως ακούγεται έντονα στο λιμάνι του Βόλου.
Σούλα Τζήκα
Με πληροφορίες από:newsbeast.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































