Μοιράσου το άρθρο

 

Βάβουλα VS Harvard!

 

Δεν πέρασαν 3 μήνες από τότε που ο δήμαρχος Βόλου άφησε άφωνο το πανελλήνιο, στη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του Μουσείου της Αργούς,  όταν αναφέρθηκε στην «άβλη κληρονομιά» και όχι άυλη,  κάνοντας ακόμη και τα κουπιά της Αργούς να γελάσουν, απασχολώντας όλα τα ΜΜΕ της χώρας με τη λέξη που εκστόμισε,  και την επανέλαβε δύο φορές.

 

Αυτή τη φορά, αποζητώντας τη δημοσιότητα,  εξέδωσε μια ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρου Καρυπίδη.

Και ω τι θαύμα!!!

Ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει να διαβάσει το άυλη και το διαβάζει ως άβλη, στην ανακοίνωση κατά του «άτυχου» Καρυπίδη, αφού αναφέρει στην ανακοίνωσή του  λέξεις όπως, «μπροστινός»… «Να κάνει μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα»… «δημιουργός των ριχτάδικων»… «εγώ ουδέποτε υπήρξα μπροστινός ουδενός»… «παράγοντας που κυκλοφορεί με μπράβους»… «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» …λέξεις που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά,  αφού έχει μεγαλώσει στη Βάβουλα όπως ο ίδιος έλεγε,  ανέφερε και άγνωστες λεξούλες όπως διακατέχεται… ο αποκληθείς…

Και στο τέλος έριξε τη βόμβα αναφέροντας … «ας αιτιάται εαυτόν και όχι άλλους».

Πσσς….τι είπε ο άνθρωπος… Τουλάχιστον Πάπυρος Larusse Britannica !

 

δήμαρχος Βόλου! Ο άνθρωπος έκπληξη,  γνώσεων που εναλλάσσονται με ταχύτητα φωτός.

Τουλάχιστον δεν αφήνει έναν άνθρωπο να του γράψει σωστά αυτά που έχει να πει…παρεμβαίνει ακόμη και εκεί,  με αποτέλεσμα να προκύπτει κείμενο αχταρμάς.

 

Και όμως αυτό τον άνθρωπο, που αναφέρεται σε “ριχτάδικα” και σε “μπροστινούς”,  με τις γνωστές υβριστικές και τραμπούκικες συμπεριφορές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

που δε σέβεται οικογένειες και πρόσωπα, (VIDEO), που συλλαμβάνει η αστυνομία στο γήπεδο τακτικά, θα συναντήσει ο πρωθυπουργός της χώρας την Παρασκευή στην επίσκεψή του στο Βόλο, και για να καλυφθεί η όλη «κατάσταση» προσκαλούν τους φορείς της πόλης, που αλλού; στο δημαρχείο.

Τι όμορφος κόσμος,  αγγελικά πλασμένος.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια,  στο γραφείο προγραμματισμού των επισκέψεων του πρωθυπουργού της προεδρίας της κυβέρνησης. Άξιος ο μισθός τους!

Κωνσταντίνα Τζήκα

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις