Όταν χαλάνε οι μεγάλες δουλειές αρχίζουν τα όργανα με ήχο και εικόνα! Ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορεί δημόσια ότι παίρνει μίζες η υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη μαζί με την «παρέα» του Μαξίμου αλλά αυτοί κάνουν τους ανήξερους. Ακόμη και στην Κολομβία η κυβέρνηση θα είχε αντιδράσει. «Όλοι θα μάθουν τις δουλίτσες που κάνεις με το Μαξίμου και τις εταιρείες».


Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν διαφέρουν σε τίποτα από όσα γίνονται στο διαφθερμένο καθεστώς της Τουκίας.Βγαίνει ένας επιχειρηματίας με το πρόσωπό του, με βίντεο, και κατηγορεί έναν πολιτικό και μάλιστα υπουργό για απατεωνιά. Τι κάνει ένας καθαρός πολιτικός; Απαντάει, ζητάει επανόρθωση, στέλνει εξώδικο, καταφεύγει στη Δικαιοσύνη. Η τιμιότητα ενός πολιτικού δεν μπορεί να αμφισβητείται κι αυτός να σφυρίζει αδιάφορα.

Την Πέμπτη ο φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που πριν λίγο καιρό φωτογραφιζόταν με τους μισούς υπουργούς της κυβέρνησης, κατηγόρησε την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ότι «έχει πληρωθεί» για την απόφασή της σχετικά με το αντιγριπικό εμβόλιο και πως τη διατριβή της έδωσαν οι «άλλες εταιρείες», εννοώντας τη Novartis. Είναι προφανές ότι ο γνωστός βιομήχανος έμεινε δυσαρεστημένος από μια απόφαση της κυβέρνησης. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι τα όσα λέει περί χρηματισμού για την συγκεκριμένη υπουργό. Συνήθως όταν πλακώνονται τα λιοντάρια μαθαίνουμε την αλήθεια.

Τι έκανε η κυρία Αγαπηδάκη όταν τής απέδωσε αυτές τις κατηγορίες; Απάντηση: Τίποτα. Ούτε λεκτικά ούτε νομικά κινήθηκε.

Το υπουργείο Υγείας απέσυρε λίγες ώρες μετά την επίμαχη εγκύκλιο, με την οποία είχε επιβάλει να συνταγογραφείται το αντιγριπικό εμβόλιο. Και όλα καλά στη χώρα της Novartis…

Δείτε το βίντεο

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις