Μοιράσου το άρθρο

Δεν συμφωνεί με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες

Αποφασισμένος φέρεται να είναι ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης να εξαντλήσει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της παρουσίας του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ουδείς γνωρίζει φυσικά εάν το κάνει επειδή δεν πρόκειται να πολιτευτεί ή ως μία απέλπιδα προσπάθεια να κατακτήσει μία πολυπόθητη θέση στο επικρατείας της Ν.Δ.

«Όσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αρνείται την εκλόγιμη θέση στον υπουργό επικρατείας, τόσο ο υπουργός θα θεωρεί καταστροφικές τις πρόωρες εκλογές για τη Ν.Δ.». Αυτή ακριβώς την ανάλυση έκανε στέλεχος του Μαξίμου, για να εξηγήσει την εμμονή Γεραπετρίτη κατά των πρόωρων εκλογών. Θεωρώντας προφανώς ότι ακόμα και σε περίπτωση που ο Κυριάκος ανανεώσει την εντολή και παραμείνει στην εξουσία, ο υπουργός επικρατείας θα βλέπει το Μαξίμου μόνο από φωτογραφίες.

Από την πλευρά του πάντως ο υπουργός επικρατείας μιλώντας σε συνομιλητές του, εμφανίζεται βέβαιος πως η συγκεκριμένη συγκυρία κρύβει πολλούς κινδύνους και χαρακτηρίζει την πολιτική κατάσταση που επικρατεί, αντίστοιχη με αυτή στη Γαλλία. Υπονοώντας σαφώς ότι σύμφωνα με τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του, η αυτοδυναμία είναι όνειρο θερινής νυκτός.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις