⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Μπορεί η αφορμή της μάζωξης της ΝΔ να ήταν μια high-tech διαδραστική εφαρμογή για τους βουλευτές, αλλά το μυαλό όλων—όπως πάντα—ήταν κολλημένο στις καρέκλες και τις επερχόμενες κάλπες.

Προλογίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε την ανάγκη για «νέο αίμα» στα ψηφοδέλτια, υπογραμμίζοντας παράλληλα προς τον πρωθυπουργό ότι «εσείς είστε αυτός που καταρτίζεται ως αρχηγός της παράταξης τα ψηφοδέλτια του κόμματος».

Το ζουμί, όμως, κρυβόταν στην εξής φράση: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα είστε ακριβοδίκαιος στις επιλογές σας».

Είτε πρόκειται για κάποια σπόντα, είτε για φράση χωρίς κάποιο κρυμμένο μήνυμα, το σίγουρο είναι ένα: Το άγχος της γαλάζιας ΚΟ είναι το αν ο πρόεδρος θα έχει καλό… ζύγι.

Α.Κ.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις