Μοιράσου το άρθρο

Συνέντευξη έδωσε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. ο οποίος σε μια αποστροφή του λόγου του,  δημιούργησε νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου, αναφέροντας πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Αδρουλάκη.

Ο ίδιος ο Γ. Γεραπετρίτης,  προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια για το ζήτημα.

 

 

Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ήταν καλεσμένος σήμερα σε πρωινή εκπομπή του Mega και όταν ρωτήθηκε για τις παρακολουθήσεις και τις τοποθετήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κουράσει» για να προσθέσει πως το κόμμα «πατά σε δύο βάρκες και κινδυνεύει να πέσει στη θάλασσα από το εγώ του κ. Ανδρουλάκη».

Ωστόσο, προσπαθώντας να ασκήσει κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη πως δεν πάει να ενημερωθεί από την κυβέρνηση «για κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί δημόσια», έσπευσε να σημειώσει: «Από την πρώτη στιγμή και μετά τις παραιτήσεις που έγιναν για τους χειρισμούς του έχει ζητηθεί να ενημερωθεί. Η έκκληση από τον κ. Γεραπετρίτη έχει να κάνει με την ενημέρωση του ίδιου του κ. Ανδρουλάκη».

Ο Στέλιος Πέτσας πιέστηκε από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρωτούσαν εάν ο Γιώργος Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης και περιορίστηκε στο να πει: «Δεν ξέρω ποιος ξέρει και δεν ξέρει τον λόγο παρακολούθησης. Ξέρω ότι ο κ. Γεραπετρίτης απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Ανδρουλάκη να ενημερωθεί. Ο κ. Γεραπετρίτης είναι υπουργός Επικρατείας και η ΕΥΠ υπάγεται στο γραφείο του πρωθυπουργού».

Δείτε το βίντεο από το 9ο λεπτό και μετά

VIDEO

 

Και καλά τα κυβερνητικά στελέχη είναι προφανές ότι δε μιλούν μεταξύ τους,  αφού ο ένας διαψεύδει δημόσια τον άλλο, ανερυθρίαστα.

 

Το ερώτημα που δημιουργείται ποιος θα το απαντήσει;

Γνωρίζει ή όχι ο Γιώργος Γεραπετρίτης το λόγο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη;

 

Φτάνει το δούλεμα παιδιά….

Σούλα Τζήκα

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις