Το δημοσίευμα της «Εστίας» για Μαρέβα, η διάψευση από την «ναυαρχίδα» των ΜΜΕ του Μαρινάκη «Τα Νέα», οι μηνύσεις που έρχονται βροχή για κάθε ενδιαφερόμενο, η προσφυγή της συζύγου στην δικαιοσύνη, το προσεκτικό ρεπορτάζ του Documento που δεν διαψεύστηκε και το ερώτημα του edolio5 στον Άδωνι Γεωργιάδη αν τηλεφώνησε και αυτός ως διαιτητής στο μεγαλοεφοπλιστή.

 

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και εκδοτικών συγκροτημάτων για το υποτιθέμενο SMS της Μαρέβας Μητσοτάκη προς τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ALTER EGO MEDIA, Βαγγέλη Μαρινάκη. 


Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα της κυριακάτικης «Εστίας», η οποία δημοσίευσε ρεπορτάζ το οποίο υπογράφει ο διευθυντής της, Μανώλης Κοττάκης, με τίτλο «Το SMS Μαρέβας προς Μαρινάκη: “Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς!”». Στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρονταν επίσης ότι ο «μιντιάρχης, Βαγγέλης Μαρινάκης, επιδείκνυε το SMS στην ομήγυρη, τους καλεσμένους που είχε στο σπίτι του, μεταξύ των οποίων ήταν και δύο στελέχη του Μαξίμου: ο Γιάννης Μπρατάκος και ο Σταύρος Παπασταύρου, οι οποίοι -ως γνωστόν- παραιτήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα».
Σήμερα (Δευτέρα 1 Απριλίου), η εφημερίδα «Εστία» επανέρχεται στο θέμα, επίσης με ρεπορτάζ που υπογράφει ο Μανώλης Κοττάκης, και με τίτλο «Για την ταμπακιέρα ουδέν! – Αναταραχή στο Μέγαρο Μαξίμου από το πρωτοσέλιδο της Εστίας για το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη», επισημαίνοντας ότι οι αποκαλύψεις του κυριακάτικου φύλλου δημοσιεύθηκαν «αφού διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μας από τουλάχιστον δύο πηγές». Λίγο πολύ όλα τα άλλα είναι γνωστά και έχουν καταγραφεί σε σχετικό ρεπορτάζ του edolio5. Ένα ερώτημα που θέτουμε ως εφημερίδα προς το Άδωνι Γεωργιάδη είναι αν ο ίδιος τηλεφώνησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη αναλαμβάνοντας ρόλο διαιτητή! Τα υπόλοιπα έπονται.

 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα το ρεπορτάζ για την επικοινωνία της συζύγου του πρωθυπουργού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν και στην εφημερίδα «Documento» γραμμένο με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο χωρίς αναφορά σε SMS αλλά με ίδιο «πυρήνα» ως προς την επικοινωνία με τον γνωστό εφοπλιστή. Το ρεπορτάζ αυτό δεν διαψεύστηκε. 
 

Ήδη όπως έγινε γνωστό η Μαρέβα Μητσοτάκη προσέφυγε στην δικαιοσύνη με μήνυση κατά της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Ακρίτα για μια ανάρτηση της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, η Μαρέβα Μητσοτάκη «θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

Η ανάρτηση Ακρίτα που προκάλεσε αντιδράσεις
«Προς το 41% που ψήφισε την πολιτική αγέλη που μας κυβερνά.

Η Εφημερίδα Εστία αποκάλυψε sms της Μαρεβας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».
Το στέλνει – ποια; Η γυναίκα του πρωθυπουργού. Που ενώ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, ανακατεύεται στα υπόγεια αλισβερισια του άντρα της με τα μεγάλα συμφέροντα.
Πενηνταράκια να το κάνουμε.

Το ζεύγος Μητσοτάκη στέλνει Παπασταύρου και Μπρατάκο στο σπίτι του Μαρινάκη.
Οι άνθρωποι υπακούν και πάνε.
Η Μαρέβα Μ. έχει ήδη στείλει μήνυμα στον εφοπλιστή ρίχνοντας γέφυρα συμφιλίωσης.
Ο Μαρινάκης στη μάζωξη ενώπιον όλων διαβάζει δυνατά το μήνυμα για να τους εξευτελίσει ότι τον παρακαλάνε να τα ξαναβρούν.
Ο Μητσοτάκης διώχνει κλωτσηδόν τους δυο υπουργούς που απλώς εκτέλεσαν την εντολή του.
Όπως διώχνει κλωτσηδόν όλα τα εξιλαστήρια θύματα της κυβέρνησης του. Όλα εκτός από ένα. Αυτό που έχει το επώνυμο «Καραμανλής».
Συνάντηση Μητσοτάκη Αλαφούζου. Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα.
Σκοτάδι, διαπλοκή, μεγάλα συμφέροντα, λαδώματα, μίζες κάτω από το τραπέζι, μυστικές συμφωνίες, υπόγειες διαδρομές, μπαζώματα, εγκληματα, συγκαλύψεις.
Ακούς 41%;

Ακούω να λες».

edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις