Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 45χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα επί της Λεωφόρου Συγγρού, στην περιοχή της Καλλιθέας, να κινείται με ταχύτητα 206 χλμ/ώρα και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 45χρονος κινούνταν με 206 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 90 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. επιτηρούσαν το όχημα σε όλη την πορεία του, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με έτερο όχημα και το ακινητοποίησαν επί της Λεωφ. Αθηνών στην περιοχή του Περιστερίου ενώ σε έλεγχο με συσκευή αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0.52 mg/l.

Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις