Για ακόμη μια φορά η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για την επιτυχία της σύλληψης διακινητών παράνομων μεταναστών.

 

Τελευταία, οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ αναφέρονται σε τροχαίο ατύχημα που είχαν οι διακινητές, δίχως όμως στην ανακοίνωση να αναφέρεται εάν οι διακινητές συγκρούστηκαν με σταθερό σημείο επειδή βρισκόταν κάτω από καταδίωξη.

 

Συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ,  αναφέρονται σε σήμα στάσης που έγινε από αστυνομικούς στον οδηγό που δεν σταμάτησε,  και μετά αναφέρουν ότι… αυτός συγκρούστηκε και επετεύχθη η σύλληψή του.

 

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο με μετανάστες στη Θεσσαλονίκη – Ένας τραυματίας, χειροπέδες σε 17χρονη

 

Έχουμε ξανααναφέρει πως οι καταδιώξεις εκτός από θύματα παράνομους μετανάστες  και διακινητές που έχουν έπειτα από σύγκρουση, εγκυμονούν κίνδυνο ΚΑΙ για τους αστυνομικούς,  οι οποίοι επιβαίνουν σε αστυνομικά οχήματα ενίοτε κακοσυντηρημένα.

Όταν συμβεί το απευκταίο και η ΕΛ.ΑΣ δε θα μπορεί να κρύψει τον τραυματισμό αστυνομικών, όπως σήμερα κρύβει τις καταδιώξεις, θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα για την ηγεσία της.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (14-09-2022) 27χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό (διόδια Ασπροβάλτας) να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και παρά τα σήματα στάθμευσης που του έγιναν, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, προκαλώντας υλικές ζημιές σε μπάρες πλευρικών διοδίων Προφήτη, ενώ στη συνεχεία προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλε ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επέβαιναν (2) αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη Χώρα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.”

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις